En lille bid af Italian i Åboulevarden 

Vinbar/Kaffebaren/Restauranten/ Delikatesser / Butik


Ispirazione går sit ottende år i møde med
kaffe, vin, aperitif, te, pizza, tapas, pasta, sandwich og is.


11 November 2006:

Århus’ første "aperitivo" blev afholdt i 2006 af to gode venner Marco og Giovanni, fordi de savnede den italienske ”aperitivo”. De introducerede derfor den italienske”aperitivo” på en italiensk kaffebar i Århus. Drømmen var at afholde ”Aperitivo” hver aften som i Italien, men nu er vi glade for at afholde en ”aperitivo” når muligheden byder sig.

Nogle af de vine, der blev introduceret den aften, var to Passito Greco DOC di Bianco og Mantonico IGP Locride, Cocktail Negroni fra Firenze. 


24 Marts 2011:

I et lille hus i Møllestien i centrum af Århus søgte 5 italienske venner og Eramusstuderende efter et navn til en italiensk/dansk café. Med navnet ville de forene Italien-Danmark, Århus-Firenze, Møllestien-San Niccolò, Cocktail-Aperitivi, Pizza-Tapas, kaffe- vin

i deres hjerter og danske "Skål".

Det var sådan Ispirazione blev født.


22 May 2012:

I Aabyhøj på tousvej 69 blev der for første gang serveret ægte italiensk kaffe på Caffè Ispirazione. Isen blev produceret af Giovanni ved Casa Carola i Åbulevarden. Ispirazione tilbød vin fra Toscana, tapas, sandwich, aperitif med italienske råvarer og ikke mindst European Italy Spain final vist på en maxi-skærm.


01 September 2012:

Ismejeret i Ålborggade 19 lukker i slutningen af august. ISPIRAZIONE køber ismaskinerne og starter d. 1. marts 2013 med at producere hjemmelavet is lavet af økologisk mælk, som den første i Århus. Isen produceres også med lokale råvarer; blandt rabarber fra Åbyhøj og mange andre lokale ingredienser kombineret med en traditionel italiensk smag.
VIEW OUR COLLECTIONS


Paragraphs are the main building blocks of web pages. To change what this one says, just double-click here or hit Edit text. You can change the style here, too.